Reseinformation Paliesius Kliniken

Välkommen till en unik upplevelse!

Paliesiusliniken ligger i en 1700-tals herrgård i naturvackra Litauen. 

  • Innan du bokar din resa, sätter vi alltid högt värde på en inledande dialog och möte. Genom detta tillfälle får du inte bara mer detaljerad information, utan det ger mig också möjlighet att förstå dina specifika behov och önskemål.
  • När det kommer till flygningen, ser vi till att boka den från den flygplats som är mest lämplig för dig. Detta beslut tas i samråd med dig för att säkerställa att din resa börjar på det sätt som passar dig bäst. Vid ankomst hämtar vårt team dig personligen från flygplatsen. Tillsammans tar vi sedan vägen till våra kliniklokaler i Vilnius för att utföra inledande tester.
  • För våra svenska resenärers bekvämlighet kräver vi ingen förskottsbetalning. Vi tror på att förtjäna ditt förtroende först och främst. Därför sker betalningen först när du är på plats hos oss och redo att påbörja din upplevelse.
  • Efter de inledande testerna tar vi dig till Paliesius herrgård, en fantastisk plats där du kommer att bo under hela din vistelse. Här kan du njuta av en miljö som kompletterar din resa och ger en lugn och behaglig atmosfär för dig att uppleva ditt program.

Vi ser fram emot att vara din värd och att skapa en minnesvärd resa tillsammans.

Välkommen till en resa som är skräddarsydd för dig!

Kontakt för mer information: